PostHeaderIcon Mededeling

Neem ook eens een kijkje in onze webwinkel!
www.feestig-webwinkel.nl

 

Welkom bij Feestig!


Feestig is een nieuw woord dat staat voor feest, plezier en lekkernijen.

Bij Feestig worden de leukste workshops gegeven. Een goed idee voor bijvoorbeeld een kinder-, vriendinnen- of vrijgezellenfeest. Jong en oud leren hoe ze zelf een taart kunnen bekleden en decoreren. Iedere deelnemer gaat naar huis met zijn of haar unieke taart. 

Feestig beschikt over een eigen workshopruimte in Den Haag (Ypenburg).

Naast het volgen van workshops kan je bij Feestig ook terecht voor;

  • Taarten en Cupcakes: Feestig maakt voor iedere gelegenheid een unieke taart, volledig naar jouw wensen gedecoreerd en met een vulling zoals jij hem lekker vindt. Neem een kijkje bij de foto's en verbaas je over de vele mogelijkheden. Klik in het menu op Taarten en Cupcakes voor meer informatie en prijzen.

  • Kinderfeestjes: Feestig helpt je bij de organisatie van feestjes op locatie (bijvoorbeeld bij je thuis, in de kantine of op een braderie). Feestig schminkt, plaatst hippe glittertattoos en heeft 1.001 ideeën voor leuke spelletjes. Het is ook mogelijk om het kinderfeestje in combinatie met een van de kinderworkshops bij Feestig te houden. Zo krijgt jouw kind een geweldig feest en heb je toch geen troep en drukte in huis.

  • Webwinkel: Je vindt hier werkelijk alles wat je nodig hebt om lekkere taarten te maken en te versieren. Daarnaast vindt je er leuke hebbedingetjes die alles te maken hebben met taarten en cupcakes. Neem snel een kijkje door boven in het menu op webwinkel te klikken. 

Kortom; Feestig maakt van elk feestje een FEEST!