Welk kind vindt het niet geweldig om te knutselen, te kliederen en te kledderen? Feestig organiseert vrolijke kinderfeestjes en heeft voor kinderen vanaf 6 jaar een aantal leuke workshops samengesteld:

  • Prinsessen taartjes maken

  • Ronde taart 15 cm

  • Cupcakes versieren

Hoe gaat het in z’n werk?
Als een van de kinderen zijn of haar verjaardag viert, wordt er eerst onder het genot van een glas limonade gezongen en geproost. De kinderen mogen daarna hun kadootjes aan de jarige geven.

Alle kinderen krijgen een mooi schort aan en het echte werk kan beginnen. Gelukkig zijn de taartjes al gebakken en hoeven we ze alleen maar te vullen en te versieren. De kinderen maken hun eigen marsepein op kleur en met behulp van uitstekertjes en vormpjes maken ze leuke figuurtjes op de taart. Met de verschillende strooisels kunnen de taartjes nog mooier worden gemaakt. De fantasie zal geprikkeld worden en elk kind zal druk bezig zijn met het maken van zijn of haar eigen unieke taart.

Na afloop wordt er een groepsfoto gemaakt en worden alle taartjes mooi ingepakt zodat de kinderen hem mee naar huis kunnen nemen. Er gaat niets boven de trotse kindersnoetjes als ze met een zelf gemaakte creatie thuis komen!

Prijs:
De prijs van deze kinderfeestjes is €15,00 voor de cupcakes workshop per kind. En 17,50 voor de prinsessen en ronde taarten. Dit is inclusief het gebruik van de materialen, taartjes of cupcakes, limonade en een lekkere traktatie. Vooraf worden wensen goed doorgesproken en een definitieve prijs vastgesteld.

Aantal kinderen:
Minimaal 6 - maximaal 10. Meer kinderen is uiteraard mogelijk maar dan wordt de hulp van een extra begeleidster ingeroepen. 

Locatie:title
De feestjes worden gegeven in de eigen workshopruimte van Feestig of op een nader overeen te komen locatie. Als het feestje verder dan 10 km vanaf Den Haag plaats vindt, worden er reiskosten (en evt. parkeerkosten) in rekening gebracht.

Extra's:
Als extra kan je ervoor kiezen om de kinderen te laten schminken
(€ 1,75 per kind) of een glittertattoo te laten zetten (€ 2,50 per tattoo).

Pannenkoeken:
Kom direct uit school naar Feestig en schuif aan om overheerlijke pannenkoeken te eten (€ 2,00 per kind/persoon).

Voor alle feestjes geldt:
Om teleurstellingen te voorkomen moet je tijdig bespreken. De feestjes worden alleen gegeven op de woensdag- en vrijdagmiddag. Het feestje zal zo'n 2 tot 3 uur in beslag nemen afhankelijk van het soort workshop en eventuele extra’s.

Wil je een kinderfeestje organiseren, heb je vragen of ideeën? Klik hier om contact op te nemen.


Feestig maakt van elk feestje een FEEST!